Nieuws

'Als voor Haller of Antony de hoofdprijs wordt betaald, zal Ajax er wel op ingaan'

'Als voor Haller of Antony de hoofdprijs wordt betaald, zal Ajax er wel op ingaan'

17-05-2022 22:59 Laatste update: 22:59

Daley Blind verwacht dat hij volgend seizoen 'gewoon' in de Johan Cruijff Arena zal spelen. De 32-jarige verdediger hoopt dat zijn teamgenoten ook kiezen voor een langer verblijf in Amsterdam.

"Of ik volgend seizoen bij Ajax speel? Zoals het er nu uitziet wel. Je weet het nooit. Er komt een nieuwe trainer (Alfred Schreuder, red.) en ik heb hem nog niet gesproken. Ik ken zijn plannen niet, maar ik ga er wel van uit. Ik heb nog één jaar contract en een optie voor nog een jaar", zegt Blind in een nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto.

"Er gaan al een paar spelers transfervrij weg", doelt de 32-jarige verdediger op Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Dus ik denk dat Ajax niet zo makkelijk spelers laat gaan. Je moet volgend jaar een elftal hebben dat weer in de Champions League en voor de titel gaat strijden."

Blind weet wel dat het lastig zal worden voor Ajax om hoge transferbedragen van Europese topclubs te weigeren. "Als er voor Haller of Antony de hoofdprijs wordt betaald, dan zal Ajax er wel op ingaan. Maar ik denk niet dat Ajax veel spelers wil verkopen. Ik hoop dat de meesten gewoon blijven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!