Nieuws

Spits verruilt RKC voor Go Ahead: 'Beschikt over de nodige Eredivisie-ervaring'

Spits verruilt RKC voor Go Ahead: 'Beschikt over de nodige Eredivisie-ervaring'

17-05-2022 18:13 Laatste update: 18:19

Finn Stokkers maakt de overstap van RKC Waalwijk naar Go Ahead Eagles. De spits tekent voor drie seizoenen bij de club uit Deventer.

De geruchten gingen al langer dat Stokkers een binnenlandse transfer zou maken, maar de Eagles maakten het dinsdag officieel bekend. Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de komst van Stokkers. "Met Finn hebben we een spits aan kunnen trekken met een enorme drive, die inmiddels ook over de nodigeย Eredivisie-ervaring beschikt. In de beslissende fase van het huidige seizoen heeft hij zijn kwaliteiten bij RKC Waalwijk laten zien."

Stokkers is erg blij met zijn nieuwe uitdaging. "Van de eerdere wedstrijden die ik met Sparta Rotterdam, NAC Breda, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk in een volle Adelaarshorst heb gespeeld, weet ik nog dat ik de sfeer in het stadion altijd geweldig vond. Dus ik kijk er enorm naar uit om de Eagles-supporters volgend seizoen achter mij te hebben staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!