Nieuws

'Clubleiding van Barcelona stelt maximumbedrag vast dat Lewandowski mag kosten'

'Clubleiding van Barcelona stelt maximumbedrag vast dat Lewandowski mag kosten'

17-05-2022 17:37
1

FC Barcelona hoopt op de komst van Robert Lewandowski, maar wil niet meer dan 35 miljoen euro neertellen voor de doelpuntenmachine. De Pool maakte eerder al bekend te willen vertrekken bij Bayern München en zijn contract niet te verlengen.  

Lewandowski beschikt over een contract tot medio 2023. Mochten de Duitsers nog wat willen verdienen aan de spits moet het hem deze zomer dus verkopen. Barça wordt vaak genoemd als nieuwe bestemming voor Lewandowski, maar de Catalanen zijn niet van plan diep in de buidel te tasten. De Pool mag van de clubleiding maximaal 35 miljoen euro kosten, schrijft El Mundo Deportivo.

Geheel onlogisch is dit niet. Lewandowski is inmiddels al 33 jaar oud en ligt nog maar voor een jaar vast bij Bayern. De verwachting is dan ook dat de Duitse landskampioen zal luisteren naar voorstellen van Barcelona. Mocht Bayern niet akkoord gaan met het bod van 35 miljoen euro, zal de deal niet doorgaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!