Nieuws

ESPN komt met update: Mbappé slaat PSG-aanbod af en gaat naar Real Madrid

ESPN komt met update: Mbappé slaat PSG-aanbod af en gaat naar Real Madrid

17-05-2022 16:46

ESPN weet het zeker: Kylian Mbappé vertrekt na afloop van dit seizoen naar Real Madrid. Het aflopende contract van de Paris Saint-Germain-superster is nog altijd niet verlengd, waardoor een transfervrije overgang lonkt.

Al maandenlang is de interesse van De Koninklijke in het Franse wonderkind een publiek geheim. Mbappé deed er op zijn beurt ook niet geheimzinnig over ooit nog voor Real Madrid te willen spelen. Volgens ESPN heeft PSG de hoop op een langer verblijf van de spits definitief opgegeven.

De betaalzender stelt over 'bronnen te beschikken' die bevestigen dat slechts de puntjes nog op de i moeten worden gezet, voordat de transfer zijn definitieve beslag krijgt. De Parijzenaren gaven in de afgelopen weken de moed niet op en deden nog een ultieme poging. Mbappé ging echter niet op het aanbod in en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Spanje.

Naar verluidt was de aanbieding van Paris Saint-Germain financieel aantrekkelijk, dan het aanbod van Real Madrid. Geld zou geen drijfveer zijn voor de altijd nog maar 23-jarige aanvaller. Dit Ligue 1-seizoen kan Mbappé wederom weergaloze cijfers overleggen: in 34 optredens was het 25 keer raak. Daarbij bereidde hij ook nog eens zeventien keer een doelpunt voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!