Nieuws

Driessen wist van plannen met Van Bommel: 'Overmars accepteert geen nee'

Driessen wist van plannen met Van Bommel: 'Overmars accepteert geen nee'

17 mei - 15:59
0

De interesse van Royal Antwerp FC in de diensten van Mark van Bommel dateert al van enige tijd geleden, weet Valentijn Driessen. De Telegraaf-journalist weet dat de voormalig trainer van VfL Wolfsburg en PSV eerst niet zo geïnteresseerd was in een overgang naar België, maar dat de situatie inmiddels is veranderd.

De naam van Van Bommel zong maandag eerst rond bij KRC Genk, waarna later de op de dag duidelijk werd dat ook het Antwerp van Marc Overmars interesse heeft in de Nederlander. Er ligt naar verluidt een tweejarig contract voor de coach klaar bij The Great Old.

Voor Driessen komt de belangstelling niet als een verrassing. "Ik weet dat er een tijdje sprake van is, maar dat Van Bommel de boot afhield", vertelt hij in Voetbalpraat van ESPN. "Overmars is niet iemand die snel 'nee' accepteert, dus ik kan me voorstellen dat hij door blijft gaan."

Van Bommel en Overmars moeten er samen voor gaan zorgen dat Antwerp zich tot landskampioen gaat kronen. Paul Gheysens, de puissant rijke eigenaar van de club, heeft al toegezegd de portemonnee in de aankomende transferperiode te gaan trekken. Toby Alderweireld zou in navolging van Radja Nainggolan de twee grote naam bij de uitdager van de Belgische topclubs moeten worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie