Nieuws

'Spierings verschijnt op de radar in Portugal: meer interesse in Nederlander'

'Spierings verschijnt op de radar in Portugal: meer interesse in Nederlander'

17-05-2022 15:09 Laatste update: 15:12
1

Stijn Spierings kan zijn sterke spel bij Toulouse in de Ligue 2 mogelijk verzilveren met een transfer in de komende maanden. Er bestaat interesse vanuit diverse clubs uit het buitenland in de Nederlandse middenvelder, meldt VoetbalPrimeur.

Volgens het medium hebben 'verschillende clubs de pijlen op hem gericht', waarbij Sporting Braga SC één van de clubs is die hem graag ziet komen. Mocht het tot een transfer komen, moet er ook een afkoopsom op tafel verschijnen: het contract van Spierings loopt tot medio 2023 door.

In een eerder stadium gaven de Toulouse-beleidsbepalers al te kennen graag door te willen met de Nederlander. In de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie kwam Spiering uit voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk. In 2020 vertrok hij naar het Bulgaarse Levski Sofia. Dat avontuur bleef tot een half jaar beperkt waarna hij verkaste naar Frankrijk. Met Toulouse kroonde hij zich tot kampioen van de Ligue 2. Daardoor is promotie naar de Ligue 1 een feit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!