Nieuws

Turks avontuur voor oud-Willem II'er eindigt abrupt: contract verscheurd

Turks avontuur voor oud-Willem II'er eindigt abrupt: contract verscheurd

17-05-2022 15:01
2

Het avontuur van Sebastian Holmén bij het Turkse Rizespor is beperkt gebleven tot één seizoen. Het contract van de dertigjarige verdediger is met wederzijds goedkeuren ontbonden, minder dan een jaar na zijn komst.

Afgelopen zomer vertrok Holén nog bij Willem II, waar hij tussen 2019 en 2021 zijn brood verdiende. In die periode was hij niet weg te denken uit de basis van de Tricolores en kwam hij tot 62 duels. Ook bij zijn Turkse werkgever was hij een vaste waarde, maar wist hij Rizesport niet voor degradatie te behoeden uit de Süper Lig.

Via de officiële kanalen bevestigt de club het nieuws over de contractontbinding. 'Wij danken Holmen voor zijn inzet voor onze club en wensen hem veel succes in zijn toekomstige voetbalcarrière', schrijft de club in het statement. Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de dertigjarige Zweed ligt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!