Nieuws

'Quinten Timber heeft clubs voor het uitkiezen: interesse vanuit Belgische top'

'Quinten Timber heeft clubs voor het uitkiezen: interesse vanuit Belgische top'

17-05-2022 14:49
4

Quinten Timber heeft één seizoen na zijn transfer naar FC Utrecht mogelijk alweer zijn laatste wedstrijd voor de Domstedelingen gespeeld. De middenvelder staat in de belangstelling van Club Brugge en Royal Antwerp FC, volgens de Waalse krant Le Soir.

De Nederlandse invloeden zijn groot bij de geïnteresseerde Vlaamse clubs. Zo zwaait Alfred Schreuder momenteel nog de scepter bij Paars-Zwart, alhoewel hij na afloop van dit seizoen naar Ajax vertrekt. Daarnaast spelen er drie landgenoten (Ruud Vormer, Bas Dost en Noa Lang) bij de kersverse landkampioen. Bij Antwerp is Marc Overmars verantwoordelijk voor het technisch beleid.

De revelatie van FC Utrecht verliet afgelopen seizoen nog Ajax op transfervrije basis. In de Eredivisie legde hij een ijzersterk seizoen op de mat, wat hem de David di Tommaso Trofee opleverde. Zijn contract loopt nog twee seizoenen door, waardoor technisch directeur Jordy Zuidam op een miljoenentransfer mikt. In een eerder stadium werd duidelijk dat er ook binnenlandse interesse is voor hem: zowel de Amsterdammers als PSV volgen Timber nauwlettend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!