Nieuws

'Bayern nadert akkoord met Ajax over Gravenberch: nog één gespreksonderwerp'

'Bayern nadert akkoord met Ajax over Gravenberch: nog één gespreksonderwerp'

17-05-2022 14:31

De langverwachte transfer van Ryan Gravenberch gaat er eindelijk van komen, meldt Fabrizio Romano. De onderhandelingen tussen Ajax en Bayern München bevinden zich in de afrondende fase.

Het gaat slechts nog om de laatste 'details' weet de transferexpert. Hierbij gaat het voornamelijk om de termijnen van betaling. Het akkoord is erg 'dichtbij', stelt Romano. Over de persoonlijke voorwaarden hoeft Gravenberch niet meer te onderhandelen. In maart kwamen de middenvelder en Der Rekordmeister al een contract overeen tot medio 2027.

'Bayern is er druk mee bezig', schrijft Romano in de Tweet. Eerder op de dinsdag trad Ryan Gravenberch senior (de vader van) in een interview met Ajax Showtime naar buiten met de beweegredenen van het twintigjarige toptalent om bij de Amsterdammers te vertrekken. Onder meer een ongelukkige uitspraak van Marc Overmars en de beperkte mogelijkheid om te stijging in de hiërarchie bij de hoofdstedelingen lagen ten grondslag aan de vertrekwens.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!