Nieuws

'Juventus sprak al met zaakwaarnemer van Pogba, ook interesse in Inter-aanvaller'

'Juventus sprak al met zaakwaarnemer van Pogba, ook interesse in Inter-aanvaller'

17 mei - 14:24
0

Juventus wacht een roerige transferperiode. In een eerder stadium werden Angèl Di Maria en Gabriel Magalhães al gelinkt aan de Oude Dame en daar zijn nu Ivan Perisic en Paul Pogba bijgekomen.

Na de laatste competitiewedstrijd (2-2 tegen SS Lazio) blikte Massimiliano Allegri al vooruit op het komende voetbaljaar. Hij gaf onder meer aan dat Juventus 'weer gewend moet raken aan winnen' en dat daarvoor versterkingen noodzakelijk zijn. La Gazetta dello Sport weet dat Inter-aanvaller Ivan Perisic en de bij Manchester United vertrekkende Paul Pogba twee spelers zijn die moeten komen.

Zij beschikken, net als Di Maria, over een aflopende verbintenissen, waardoor er voor een eventuele komst van het trio geen transfersom op tafel hoeft te komen. Rafaela Pimenta, zaakwaarnemer van Pogba, had volgens de roze sportbijbel maandag al een onderhoud met Juventus over een eventuele terugkeer. In 2016 vertrok Pogba voor een toentertijd recordbedrag (105 miljoen euro) naar United. Zijn belofte heeft hij in Engeland nooit helemaal weten in te wisselen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie