Nieuws

Feyenoord doet zaken en verlengt met keeperstrainer: 'Wat goed is, is goed'

Feyenoord doet zaken en verlengt met keeperstrainer: 'Wat goed is, is goed'

17-05-2022 14:14

Feyenoord heeft het contract met Khalid Benlahsen met drie seizoenen verlengd. De keeperstrainer plakt er zodoende nog wat jaren aan: hij werkt al sinds 2013 bij de Stadionclub.

De huidige verbintenis van Benlahsen loopt bijna af, waardoor Feyenoord zijn contract moest verlengen om langer met hem door te gaan. Via de officiële kanalen laat de club uit Rotterdam-Zuid nu weten overeenstemming te hebben bereikt over een contract tot medio 2025.

Bij Conference League-finalist zijn ze blij dat Benlahsen langer aanblijft. "Uitstekend voor de keepers die nu bij Feyenoord 1 actief zijn én voor de talentvolle doelmannen die eraan komen", reageert technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite van de Rotterdammers. "We zijn erg tevreden over het werk dat Khalid de afgelopen tien jaar bij ons heeft verricht. Hij is een echte vakman. We mogen daarom blij zijn dat hij nog langer bij ons blijft."

Nadat hij tussen 2013 en 2016 als hoofd keepers fungeerde bij de Feyenoord Academy, maakt Benlahsen sinds 2016 deel uit van de technische staf van Feyenoord. "Wat goed is, is goed; ik voel me hier erg op mijn plek en ben blij dat ik langer aan Feyenoord verbonden blijf", reageert de keeperscoach. "Er is een hele goede klik met de rest van de technische staf en we zijn samen met mooie ontwikkelingen bezig. Dat biedt veel vertrouwen voor de toekomst en daar kijk ik dan ook naar uit."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!