Nieuws

'Conte wil huurlingen dolgraag behouden: Spurs trekt tachtig miljoen uit voor duo'

'Conte wil huurlingen dolgraag behouden: Spurs trekt tachtig miljoen uit voor duo'

17-05-2022 14:06
1

Tottenham Hotspur gaat werk maken van de definitieve komst van zowel Christian Romero als Dejan Kulusevski. Het tweetal wordt dit seizoen al gehuurd van respectievelijk Atalanta Bergamo en Juventus.

In totaal gaan The Spurs tachtig miljoen uittrekken voor de komst van het tweetal, weet Fabrizio Romano. Volgens de transferspecialist worden Kulusevski én Romero gezien als sleutelspelers voor in de toekomst. Daarnaast is Antonio Conte erg gecharmeerd van de Serie A-huurlingen en voegt hij ze maar wat graag permanent toe aan de selectie.

Dankzij de zeperd van Arsenal op bezoek bij Newcastle United is Tottenham Hotspur met nog één speelronde te gaan ineens topfavoriet om een Champions League-ticket veilig te stellen. The Lilywhites spelen nog tegen het gedegradeerde Norwich City, waar The Gunners het nog opnemen tegen Everton. De ploeg van Conte koestert een voorsprong van twee punten op het team van manager Mikel Arteta.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!