Nieuws

'Bayern München schrikt niet van salariseis en zet in op Barça-aanvaller'

'Bayern München schrikt niet van salariseis en zet in op Barça-aanvaller'

17-05-2022 12:57
1

Ousmane Dembélé staat naar verluidt op het verlanglijstje van Bayern München. De 25-jarige aanvaller beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona en heeft zijn handen binnenkort vrij voor een nieuwe uitdaging.

Volgens L'Équipe heeft Der Rekordmeister concrete interesse om Dembélé naar Zuid-Duitsland te halen. Ook het gewenste jaarsalaris is volgens de Franse sportkrant geen probleem voor Bayern München. De aanvaller zou liefst achttien miljoen euro als honorarium per jaar willen. Juist die eis zorgt ervoor dat Barcelona de international dreigt te verliezen.

Het is het gehele seizoen al uiterst onrustig rondom de Franse buitenspeler. Lange tijd zag het ernaar uit dat FC Barcelona het contract met hem 'gewoon' ging verlegen, maar de club haakte af toen de entourage van Dembélé de salariseisen kenbaar maakte. Even leek daardoor de relatie met Xavi Hernández gebrouilleerd, maar juist in de afgelopen maanden was de dribbelaar weer uiterst belangrijk voor de Cataloniërs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!