Nieuws

Willem II pakt door en benoemt voormalig aanvoerder tot Hoofd Jeugdopleiding

Willem II pakt door en benoemt voormalig aanvoerder tot Hoofd Jeugdopleiding

17 May - 12:28
0

Nog meer contractnieuws op de dinsdag bij Willem II: Arjan Swinkels keert terug. De oud-verdediger gaat bij de Tricolores aan de slag als Hoofd Jeugdopleiding.

Eerder op de dinsdag maakten de Tilburgers bekend dat met ingang van komend seizoen Teun Jacobs als technisch directeur gaat fungeren. Daarbij komt nu ook de aanstelling van Swinkels. De voormalig mandekker groeide in zijn tijd als speler bij Willem II uit tot captain en kwam tot 170 optredens in de hoofdmacht. "Ik voel me al heel mijn leven nauw verbonden met Willem II", reageert Swinkels op de clubsite.

"De normen en waarden die ik als jeugdspeler meegekregen heb, hebben mij gevormd tot de persoon die ik tegenwoordig ben. Daar ben ik erg trots op", legt hij zijn keuze voor een nieuwe periode bij Willem II uit. "Nadat het vertrek van Bastiaan (Riemersma, red.) bekend werd, zijn de eerste oriënterende gesprekken begonnen. Met mijn mening en visie, ervaring als voetballer en pedagogische achtergrond draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van onze talenten."

De kersverse technisch directeur reageert op de aanstelling van Swinkels. "Arjan heeft bij Willem II een grote staat van dienst", zegt Jacobs. "Het is mooi dat hij in deze rol terugkeert bij de club waar het voor hem allemaal begon. Ik kijk uit naar de samenwerking met Arjan en Robby en help hen met mijn kennis en ervaring graag om verder te bouwen aan de Willem II Jeugdopleiding."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie