Nieuws

'Hoop Feyenoord-fans groeit: Bijlow traint weer buiten en haalt mogelijk Tirana'

'Hoop Feyenoord-fans groeit: Bijlow traint weer buiten en haalt mogelijk Tirana'

17-05-2022 12:26
2

Lang leek het erop dat het seizoen van Justin Bijlow bij Feyenoord erop zat. In Rotterdam hopen ze mede door de wisselvallige optredens van Ofir Marciano dat de jeugdexponent de Conference League-finale zal halen.  

Feyenoord Youth Watcher spotte Bijlow op de training van de Rotterdammers. De doelman trainde buiten en was inmiddels in staat tot het trappen van ballen. De hoop van de Feyenoord-supporters op een vervroegd rentree wordt daardoor alsmaar groter.

In maart werd door Feyenoord nog bevestigd dat het seizoen van Bijlow erop zat. De doelman moest onder het mes wegens een voetblessure. Sindsdien staat Marciano op doel, maar de Israëliër maakt tot op heden geen bijster sterke indruk.

De Conference League-finale staat gepland op 25 mei in Tirana. In de finale treft Feyenoord het AS Roma van José Mourinho en oud-Feyenoorder Rick Karsdorp.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!