Nieuws

'Chelsea en PSG kunnen Lewandowski vergeten: topspits heeft keuze gemaakt'

'Chelsea en PSG kunnen Lewandowski vergeten: topspits heeft keuze gemaakt'

17-05-2022 12:09

Het is volgens Fabrizio Romano de prioriteit van Robert Lewandowski om na afloop van het huidige seizoen over te stappen van FC Barcelona naar Bayern München. De Poolse doelpuntenmachine zou al een contractaanbod in beraad hebben van de Spaanse topclub.

Volgens de transfergoeroe heeft Lewandowski geen trek in een overstap naar Paris Saint-Germain of Chelsea, maar wil hij het liefst naar Barcelona vertrekken. Vorige week werd duidelijk dat de goalgetter zijn in 2023 aflopende verbintenis bij Bayern niet gaat verlengen, waardoor een zomers vertrek voor de hand ligt.

Daarnaast is Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Lewandowski, ook voorstander van een overstap naar de Blaugranas. Er ligt een overeenkomst voor drie jaar op tafel, maar de onderhandelingen tussen beide topclubs zijn nog niet afgerond. Naar verluidt wenst Bayern een transfersom tussen de 35 en veertig miljoen euro te incasseren voor de Europees topscorer van het seizoen 2021/2022.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!