Nieuws

'Linssen ziet stap naar Japanse club 'zeker zitten', Slot gecharmeerd van Brenet'

'Linssen ziet stap naar Japanse club 'zeker zitten', Slot gecharmeerd van Brenet'

17-05-2022 11:59

Bryan Linssen lijkt na afloop van dit seizoen de overstap te maken van Feyenoord naar Urawa Red Diamons in Japan. Volgens RTV Rijnmond ziet de aanvaller een avontuur in het Aziatische land 'zeker zitten'. Daarnaast ziet Arne Slot de komst van Joshua Brenet zitten.

Het is een publiek geheim dat Linssen nog één keer de stap wil maken naar het buitenland. Feyenoord heeft daarnaast een samenwerkingsverband met de oude club van Shinji Ono, waardoor een transfer tot de mogelijkheden behoort. Wel moet er een transfersom op tafel komen: de 31-jarige spits ligt nog vast tot medio 2023 in De Kuip. Het ziet er dus naar uit dat de Conference League-finale tegen AS Roma van 25 mei het laatste optreden van de Limburger in het shirt van de Stadionclub wordt.

Daarnaast weet de regionale omroep dat er inderdaad interesse van Feyenoord in FC Twente-verdediger Joshu Brenet is, zoals het Eindhovens Dagblad eerder op de dinsdag meldde. Trainer Slot zou 'gecharmeerd' zijn van de multifunctionele verdediger en vooral van het feit dat hij op zowel de linksback- als de rechtsbackpositie uit de voeten kan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!