Nieuws

Burgemeester van Arnhem haalt uit naar Tadic: 'Je blijft van de stewards af'

Burgemeester van Arnhem haalt uit naar Tadic: 'Je blijft van de stewards af'

17 mei - 11:49
0

Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouh, heeft uitgehaald naar Dusan Tadic. De Ajax-aanvoerder kreeg het na afloop van de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen tegen Vitesse (2-2) aan de stok met een steward. https://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/marcouch-tikt-dusan-tadic-en-ajax-op-vingers-na-opstootje-in-gelredome-van-stewards-blijf-je-af~afc79efa/

Voor het uitvak van de Amsterdammers ontstond een opstootje, waardoor Tadic tegenover een steward kwam te staan. Na het laatste fluitsignaal wilde de linksbuiten zijn shirt geven aan fans, maar de desbetreffende beveiliger stond dit niet toe, in het kader van het bewaken van de veiligheid.

"De steward wilde alleen maar helpen", reageert Marcouch tegenover De Gelderlander. Een woordvoerder van Ajax werd eveneens om een reactie gevraagd, maar liet weten aan de regionale krant een reactie 'te voorbarig' te vinden.

"Van stewards blijf je af", vervolgt Marcouch zijn relaas. "Ook als je Dusan Tadic heet." Het duel tussen de hoofdstedelingen en de Arnhemmers was er één om des keizers baard. Vitesse was reeds verzekerd van de play-offs om Europees voetbal, waar Ajax zich een speelronde eerder al kroonde tot landskampioen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie