Nieuws

'Timber naast Bayern München nu ook in gesprek met Engelse grootmacht'

'Timber naast Bayern München nu ook in gesprek met Engelse grootmacht'

17-05-2022 11:41
1

Jurriën Timber lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben komende zomer. De Ajax-verdediger staat naar verluidt in de belangstelling van zowel Bayern München als Manchester United. De eerste gesprekken met de Engelse grootmacht zouden al gevoerd zijn.

Volgens Sky Sport Deutschland zijn de eerste gesprekken gevoerd tussen The Mancunians en het management van Timber. De interesse is 'serieus', weet het Duitse medium. Maandag liet Erik ten Hag, vanaf dinsdag de nieuwe manager van Manchester United, zich nog lovend uit over de ontwikkeling van Timber.

"Een grotere uitdaging kan ook een impuls zijn voor zijn ontwikkeling", zei Ten Hag. "United? Ik denk dat Timber bij alle topclubs op de radar staat". Daarmee leek de Oldenzaler de deur wagenwijd open te zetten. In een eerder stadium meldde Sky Sports al dat er oriënterende gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de entourage van de centrumverdediger en Der Rekordmeister.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!