Nieuws

'Juventus wil shoppen bij zowel Arsenal als PSG en wil af van flop Arthur'

'Juventus wil shoppen bij zowel Arsenal als PSG en wil af van flop Arthur'

17-05-2022 10:45
1

Juventus staat een hete transferzomer te wachten. De nodige spelers vertrekken en ook de nodige voetballers moeten de gevallen grootmacht weer richting de Scudetto stuwen. Angel Di Maria en Gabriel Magalhães moeten De Oude Dame van vers bloed gaan voorzien.

Maandagavond werd duidelijk dat Juventus bezig is om het contract van Matthijs de Ligt te verlengen. Arsenal-verdediger Gabriel moet naar Turijn komen om een defensief koppel met de Nederlander te vormen. The Gunners zijn nog altijd geïnteresseerd in Arthur, net zoals in januari van dit jaar. De Braziliaan komt sinds zijn komst van FC Barcelona amper uit de verf komt in Italië. 

Een ruilconstructie is volgens Tuttosport een mogelijkheid. Gabriel moet de opvolger worden van Giorgio Chiellini, die na zeventien (!) seizoenen bij Juventus vertrekt bij de club. Daarnaast zou Di Maria naar de ploeg van Massimiliano Allegri moeten komen. De Argentijn is niet langer zeker van zijn plek bij Paris Saint-Germain door de moordende concurrentie voorin.

Hij is in de hiërarchie voorbijgestreefd door Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar. De rechtsbuiten beschikt over een contract dat bijna afloopt, waardoor hij transfervrij is op te pikken door Juventus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!