Breaking news

'Brenet kan sterk half jaar bekronen: twee Nederlandse topclubs geïnteresseerd'

'Brenet kan sterk half jaar bekronen: twee Nederlandse topclubs geïnteresseerd'

17-05-2022 10:06 Laatste update: 10:09

Joshua Brenet heeft zich in het afgelopen half jaar bij FC Twente in de kijker gespeeld bij zowel PSV als Feyenoord, meldt het Eindhovens Dagblad. Daarnaast heeft hij een aanbieding van de huidige werkgever in beraad.

Feyenoord is het meest concreet voor de Nederlands international, weet het ED. Volgens het regionale blad hebben de Rotterdammers Brenet dan ook al een aanbieding gedaan. Daarnaast wil FC Twente 'heel graag' langer met hem door. Ook diverse buitenlandse clubs zouden de ontwikkelingen rondom de vleugelverdediger nauwlettend volgen.

De belangstelling van PSV in Brenet is saillant. De rechtsback trok vier jaar geleden nog de deur in Eindhoven achter zich dicht en vertrok destijds naar TSG Hoffenheim voor 3,5 miljoen euro. Bij de Duitse club schipperde hij vervolgens tussen bank en basis, waarna hij in het afgelopen half jaar verhuurd werd aan de Tukkers.

Al vrij snel ontpopte de multifunctionele verdediger zich tot onbetwiste basiskracht bij FC Twente. Onder Ron Jans doormaakte de Enschedese club een absoluut topseizoen, dat uiteindelijk bekroond werd met een vierde plaats in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!