Nieuws

'Overmars zit niet stil: na Van Bommel moet ook Alderweireld naar Antwerp komen'

'Overmars zit niet stil: na Van Bommel moet ook Alderweireld naar Antwerp komen'

17-05-2022 08:35
1

Na de geruchten over Mark van Bommel wordt nu ook Toby Alderweireld in verband gebracht met een overgang naar Royal Antwerp FC. De oud-Ajacied zou er goed op staan bij technisch directeur Marc Overmars.

'Antwerp heeft veel geld met Paul Gheysens en die wil dat ook investeren, maar het zal het de komende jaren toch op een meer beredeneerde manier moeten uitgeven, in plaats van een megacontract te geven aan Toby Alderweireld, zoals we nu horen', laat Vandenbempt weten aan Sporza. De oud-verdediger van onder meer Ajax, Atlético Madrid en Tottenham Hotspur werd recent nog bij Antwerp gespot, maar dat ging volgens zijn management enkel om een bezoekje.

Alderweireld verliet Tottenham Hotspur afgelopen zomer voor een avontuur bij Al-Duhail. De stopper kostte destijds vijftien miljoen euro en tekende een contract voor twee jaar. Er zal dus een aardig geldbedrag op tafel gelegd moeten worden voor de 33-jarige verdediger.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Mark van Bommel dus de nieuwe trainer van The Great Old. Maandag werd bekend dat Overmars zijn landgenoot maar wat graag zou willen aanstellen. Ook KRC Genk zou geïnteresseerd zijn.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!