Nieuws

Twijfels bij Twente over langer verblijf Brama: Nu moet ik uitkijken wat ik zeg

Twijfels bij Twente over langer verblijf Brama: "Nu moet ik uitkijken wat ik zeg"

17-05-2022 08:18
0

Wout Brama plakt er maar wat graag nog een jaar aan vast bij FC Twente. De routinier kwam in het succesjaar van Twente niet bijster veel in actie wegens blessureleed, waardoor de Tukkers twijfelen over zijn fitheid.

De clublegende speelde in november voor het laatst een duel voor Twente. "Brama zit in een moeilijke situatie en is weinig fit geweest. We kunnen het ons niet permitteren om te beginnen met een niet fitte speler, want hij neemt een plaats in", aldus technisch directeur Jan Streuer zondag bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Ja, nu moet ik uitkijken wat ik zeg", aldus Brama tegenover ESPN. "Als ik fit ben, wil ik heel graag door en dat weet de club ook. Maar ik ga niet in de voorbereiding meetrainen om mijn fitheid te laten zien. We kunnen over allerlei zaken praten, maar dat vind ik een beetje gek."

Het contract van de 35-jarige verdedigende middenvelder loopt af in Enschede en Twente is voorlopig nog niet happig om Brama een contract voor te schotelen. "Ik ben de laatste anderhalf jaar niet zo fit geweest, ik heb driekwart jaar gespeeld, dat is gewoon niet veel. Dus ik begrijp de club heel goed, in de situatie waarin ze zitten. Dus we moeten het daar in de voorwaarden van het contract goed over hebben. Of ik het nog een seizoen zou kunnen? Ja, ik heb het laatste halfjaar niet de ballen uit mijn broek gewerkt om fit te worden, om nu te stoppen. Dus ik ga sowieso niet stoppen en ik hoop heel graag met Twente Europa in te gaan. En ik hoop ook dat de club dat wil."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie