Nieuws

Gakpo: Er kan van alles gebeuren. Ook nog een jaar blijven bij PSV is een optie

Gakpo: "Er kan van alles gebeuren. Ook nog een jaar blijven bij PSV is een optie"

17-05-2022 07:51 Laatste update: 08:06

Cody Gakpo lijkt niet per definitie op een vertrek bij PSV te azen. De sterspeler van de Eindhovenaren wordt in verband gebracht met een overstap naar de Premier League, maar Gakpo wil ook naar het WK.

"Er kan van alles gebeuren deze zomer", aldus Gakpo tegenover De Telegraaf. "Ik ga nu rustig alle opties naast elkaar leggen en kijken wat het beste is voor mij. Ook nog een jaar blijven is een optie", aldus de PSV-vedette."Het zou zonde zijn als ik ergens naar toe zou gaan, waar ik helemaal niet aan de bak zou komen, waardoor ik het WK zou missen. Dat houd ik wel in mijn achterhoofd."

Ook nog een jaar PSV is zeker niet uitgesloten voor de jeugdexponent van de Eindhovenaren. "Ik zit vanaf mijn zesde bij PSV. Ik kom hier al zeventien jaar bijna elke dag. PSV is bijna mijn tweede huis. Mijn liefde voor de club weeg ik ook mee in de beslissing die ik uiteindelijk maak."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!