Breaking news

'Juventus houdt De Ligt binnenboord: akkoord over nieuw contract in de maak'

'Juventus houdt De Ligt binnenboord: akkoord over nieuw contract in de maak'

17-05-2022 07:22

Matthijs de Ligt wordt maar wat vaak in verband gebracht met een vertrek bij Juventus. In tegenstelling tot de geruchten lijkt de verdediger zijn contract te gaan verlengen bij De Oude Dame.

De Ligt zou een contract tot medio 2026 voorgeschoteld hebben gekregen, melden de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. Het huidige contract van de Oranje-international loopt nog tot 2024 en het is dus de bedoeling dat daar twee jaar bij komt.

De onderhandelingen met Juventus worden gevoerd door juriste Rafaele Pimenta, die voor het kantoor de onlangs overleden Mino Raiola werkt. In de Italiaanse media werd er veel aandacht besteedt aan de mogelijke overgang van Paul Pogba naar Juve, maar ook De Ligt kwam dus aan bod.

Medio 2019 maakte De Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. Met zijn overgang was een slordige 75 miljoen euro gemoeid. Na een moeizame start is de Nederlander niet meer uit de basis weg te denken in Turijn. De Ligt speelde al 112 Serie A-duels voor De Oude Dame.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!