Breaking news

'ED en VI: Naast Götze, Guti en Sangaré nóg een PSV'er op Benfica-lijstje Schmidt'

'ED en VI: Naast Götze, Guti en Sangaré nóg een PSV'er op Benfica-lijstje Schmidt'

17-05-2022 06:55 Laatste update: 07:25

De naar Benfica vertrekkende Roger Schmidt laat het niet na om bij PSV te shoppen. Na Mario Götze, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré zou nu ook Mauro Júnior op het lijstje staan van de Portugezen, melden Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Mauro heeft nog een contract tot medio 2023 in Eindhoven. Als Benfica de Braziliaan daadwerkelijk zou willen overnemen van PSV, zal er een flink geldbedrag op tafel moeten komen. Bovendien is het de vraag of Mauro zou willen vertrekken bij de Eindhovenaren. De veelzijdige back lijkt op zijn plaats te zijn in Brabant.

De kans dat Götze en Gutiérrez vertrekken is een stuk groter. Götze heeft nog een tweejarig contract, maar kan voor rond de drie of vier miljoen vertrekken. 'Guti' heeft nog maar een contract voor één jaar, terwijl er nog geen gesprekken lopen over een nieuw contract. Sangaré kan binnen afzienbare tijd wél een sterk verbeterd contract tekenen in de lichtstad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!