Nieuws

Van Basten tipt Ten Hag over oud-Ajacied: Zou goed bij United kunnen voetballen

Van Basten tipt Ten Hag over oud-Ajacied: "Zou goed bij United kunnen voetballen"

16-05-2022 22:19

Erik ten Hag gaat zich komende zomer ongetwijfeld op de transfermarkt roeren met Manchester United. In de wandelgangen worden er al vele namen gelinkt aan de Engelse grootmacht, waaronder die van zijn voormalig pupillen Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech.

Ten Hag was maandagavond te gast in de studio van Rondo en hoorde het oordeel aan van Marco van Basten, die wel weet wie hij met de kampioenentrainer zou herenigen. “Wat er nu in mij opkomt is dat ik denk dat Ziyech die in Engeland speelt een hele goede voetballer zou kunnen zijn bij Manchester United”, oordeelt de voormalig topspits.

Met de transferspeculaties zal Ten Hag moeten gaan dealen, stelt Rondo-presentator Wytse van der Goot. Volgens de aanstaand manager is dat voor hem niks nieuws. “Bij Ajax is dit natuurlijk ook al. Dat neem je tot je en vervolgens moet je goed met de kleedkamer en met mensen binnen de club samen blijven werken. Je moet goede analyses maken en daarop volgende keuzes gaan maken”, besluit Ten Hag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!