Nieuws

Definitief: zaakwaarnemer van Bale bevestigd aanstaand Real-vertrek deze zomer

Definitief: zaakwaarnemer van Bale bevestigd aanstaand Real-vertrek deze zomer

16-05-2022 19:53 Laatste update: 19:55

Het staat al voor langere tijd in de sterren geschreven, maar Gareth Bale vetrekt deze zomer definitief bij Real Madrid. De Welshman zit op een dood spoor in Spanje, zal volgens belangenbehartiger Jonathan Barnett zijn carrière elders nieuw leven in gaan blazen.

Het is nog onbekend hoe de toekomst van Bale eruit ziet, maar Barnett heeft er wel een idee over. “Het is goed mogelijk dat hij (Bale red.) terugkeert in het Engelse voetbal”. Er is één grote factor die hier een rol in speelt. “Zijn toekomst hangt af van Wales en de kwalificatiewedstrijden voor het WK voetbal in Qatar”, aldus de zaakwaarnemer.

Bale is al sinds de zomer van 2013 actief voor Real. Het huwelijk tussen de aanvaller en De Koninklijke werd alleen nooit zoals men vooraf had gehoopt. Verschillende factoren zoals zijn blessureleed en spanningen tussen hem en zijn trainers, droegen hier aan bij.

Gareth Bale’s agent Jonathan Barnett confirms: “Gareth will leave Real Madrid. His return to English football is likely, I think - but his future now depends on Wales and their playoff games for the World Cup”, he told @Record_Portugal. 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 #RealMadrid

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 16, 2022

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!