Nieuws

Belgisch transfertarget van PSV over mogelijke overstap: We zullen zien

Belgisch transfertarget van PSV over mogelijke overstap: "We zullen zien"

16-05-2022 17:36

Hendrik van Crombrugge wordt genoemd als de mogelijke doelman van PSV, maar blijft nuchter onder de speculaties. De sluitpost van RSC Anderlecht zit op zijn plek in de Belgische hoofdstad en rekent nergens op.

Van Crombrugge werd door Het Nieuwsblad gevraagd naar de situatie. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zou de Belg op een lijstje staan in Eindhoven, maar daar blijft hij zelf geheimzinnig over. “We zullen zien”, luidt het korte antwoord.

Toen het over de transferplannen van Anderlecht ging, kwam de tong wel los. "Hopelijk heeft de club de middelen om deze zomer het aantal vertrekkers te beperken. Het droomscenario is om de hele groep samen te houden. Dat zou de best mogelijke transfer zijn”, waarop hij lijkt voor te sorteren op een langer verblijf in Brussel.

Van Crombrugge is de eerste doelman in de selectie, maar de negentienjarige Bart Verbruggen hoopt op speelminuten in de hoofdmacht van de paars-witten. Naast de Anderlecht-doelman, staat ook Jasper Cillessen op het lijstje van toekomstig trainer Ruud van Nistelrooy.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!