Breaking news

FC Utrecht heeft beet: ervaren Viergever tekent voor twee jaar in de Galgenwaard

FC Utrecht heeft beet: ervaren Viergever tekent voor twee jaar in de Galgenwaard

16-05-2022 17:12 Laatste update: 17:13
1

FC Utrecht heeft de komst van Nick Viergever bevestigd, meldt Voetbal International. De ervaren verdediger zal de overstap maken van het Duitse Greuther Fürth en heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die hem voor twee jaar aan de Domstedelingen verbindt.

Technisch directeur Jordy Zuidam is zeer te spreken over zijn nieuwe aanwinst. ‘Met zijn kwaliteiten en ervaring is Nick in meerdere opzichten van toegevoegde waarde voor FC Utrecht', zegt hij op de clubwebsite. 'Hij is erop gebrand om de komende seizoenen zijn steentje bij te dragen aan de doorontwikkeling van FC Utrecht en vindt het een voorrecht de ervaringen die hij als prof in binnen- en buitenland in de absolute top heeft opgedaan over te brengen op zijn teamgenoten.'

Aan ervaring geen gebrek voor Viergever. De oud verdediger van onder meer Ajax en PSV speelde afgelopen seizoen in de Bundesliga. 'Nick heeft het afgelopen seizoen veel gespeeld in de topcompetitie die de Bundesliga is en is een speler die er, fysiek en mentaal, e. We zijn blij zo’n gedreven en geroutineerde kracht aan onze selectie te hebben toegevoegd', besluit Zuidam.

Viergever is niet de eerste aanwinst van Utrecht. Met Taylor Booth, Luuk Brouwers en Joshua Rawlins complementeert hij als vierde het transferkwartet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!