Nieuws

Streuer hoopt op Twente-sterkhouders: Zou goed voor hen zijn als ze blijven

Streuer hoopt op Twente-sterkhouders: "Zou goed voor hen zijn als ze blijven"

16-05-2022 17:19

Jan Streuer is achter de schermen al volop bezig met het vormgeven van de FC Twente-selectie voor komend seizoen. De technisch directeur hoopt daarbij dat de twee sterkhouders Ramiz Zerrouki en Michel Vlap ook komend seizoen in de Grolsch Veste spelen.

“De bedoeling is dat we een beter team hebben dan nu", sprak Streuer zondagmorgen bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. "De betere en ervaren spelers, de as van het elftal, blijven gewoon. Ik zie geen speler vertrekken. Dat kan natuurlijk altijd, maar dan is het een luxeprobleem", benadrukt hij.

Streuer hoopt dan ook dat Zerrouki, die zich in de kijker heeft gespeeld van verschillende Franse clubs, nog een jaar bij Twente speelt. "Het is beter dat hij blijft. Hij speelt goed, voelt zich lekker, zit bij de nationale ploeg van Algerije. Voor hem is dit dus beter. Sommige spelers vertrekken veel te vroeg", constateert hij.

Ook Vlap heeft het nodige krediet gewonnen. “We gaan het wel proberen. We hebben vertrouwen dat hij beter kan, dus voor hem zou het goed zijn om te blijven. Anderlecht heeft acht miljoen voor hem betaald, maar dat gaan ze nooit krijgen. Het is beter dat hij nog een jaar blijft spelen en dan verkocht wordt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!