Nieuws

Ten Hag spreekt over United-interesse van Timber en Antony: 'Ging als een komeet'

Ten Hag spreekt over United-interesse van Timber en Antony: 'Ging als een komeet'

16-05-2022 14:37

Erik ten Hag is kort ingegaan op de vermeende interesse van Manchester United in Jurriën Timber en Antony. De verdediger en aanvaller van Ajax gooien beide hoge ogen in Amsterdam en het zou Ten Hag niet verbazen als de twee spelers uit Nederland vertrekken. 

Ten Hag denkt dat Timber zich nog veel kan ontwikkelen in Amsterdam. "Op dit moment heeft Ajax een geweldige aanvoerder, maar in Jurriën Timber schuilt er ook één. Hij had na zijn debuut tegen Heerenveen een terugval, maar daarna ging hij als een komeet", laat de trainer optekenen door het Algemeen Dagblad. "Daarom verwacht ik komend seizoen ook veel van Devyne Rensch, die dit jaar ook door blessures minder was. Moet Timber blijven? Ik denk dat alles goed is voor hem."

"Hier kan hij de volgende stap zetten in leiderschap en het volhouden van de intensiteit", vervolgt Ten Hag. "Een grotere uitdaging kan ook een impuls zijn voor zijn ontwikkeling. United? Ik denk dat Timber bij alle topclubs op de radar staat". Over de Braziliaan is de trainer ook te spreken. "Antony? Op dit moment zijn heel veel spelers van Ajax gewild. Je weet dat Ajax ook gewoon moet verkopen. Vorig jaar is dat weinig gebeurd", besluit de nieuwe manager van Manchester United. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!