Nieuws

Stokkers wil RKC verlaten na uitstekend seizoen: 'Dat is wel de bedoeling'

Stokkers wil RKC verlaten na uitstekend seizoen: 'Dat is wel de bedoeling'

16-05-2022 14:06

Finn Stokkers heeft waarschijnlijk zijn laatste minuten voor RKC Waalwijk gespeeld in het gewonnen duel met AZ (1-3). Met een goal en een assist kan de spits terugkijken op een goed slot, al wil de Nederlander nog niet kwijt waar hij neer zal strijken. 

Dat vertelt Stokkers aan het Brabants Dagblad. "Het was een seizoen met ups en downs voor mij", liet de spits optekenen na het gewonnen duel in Alkmaar. "Ik kreeg maar weinig speeltijd, maar heb me in de beker en de laatste wedstrijden van de competitie wel kunnen zien", geeft de Barendrechter toe. 

Het contract van Stokkers loopt af en de 26-jarige spits is toe aan een nieuwe uitdaging. "Dat is wel de bedoeling", zegt Stokkers eerlijk. "Ik hoop komende week rond te komen met een geïnteresseerde club", waarvan de spits de naam in het midden laat.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Go Ahead Eagles, aangezien de club uit Deventer eerder al interesse toonde in de spits, maar dat is nog even afwachten. Naast Stokkers vertrekt ook Alexander Büttner, die naar De Graafschap verkast. Melle Meulensteen en Ahmed Touba willen vertrekken en het contract van Vurnon Anita loopt af in Waalwijk. RKC werd dit seizoen knap tiende in de Eredivisie en heeft zich voor volgend seizoen in de kijker gespeeld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!