Nieuws

'Benfica blijft inzetten op PSV'er en beloofde al een rugnummer aan spelmaker'

'Benfica blijft inzetten op PSV'er en beloofde al een rugnummer aan spelmaker'

16-05-2022 12:51

Benfica hoopt met de komst van trainer Roger Schmidt ook Mario Götze aan te trekken. De Portugese topclub wil de spelmaker graag inlijven en heeft de Duitse middenvelder al het rugnummer tien beloofd, meldt het Portugese Record

Götze kan in Portugal niet veel meer verdienen dan in Eindhoven, vanwege de financiële situatie bij As Águias, maar voorzitter Rui Costa doet alles in zijn macht om de Duitser te overtuigen. Götze zou tussen de drie en vier miljoen euro moeten kosten als Benfica zijn zin krijgt. 

De Duitser hield eerder dit jaar een openhartig interview met Sports Illustrated, waarin hij aangaf nog een keer graag de Champions League te willen winnen in zijn carrière. De middenvelder was in 2014 de matchwinner door de winnende goal te maken tegen Argentinië in de WK-finale, maar sindsdien is het rustiger rondom de Duitser. 

Schmidt wilde na afloop van het laatste competitieduel tegen PEC Zwolle nog niets kwijt over het meebrengen van spelers naar Portugal. "Ik hoop dat ik ooit weer met een aantal spelers ga samenwerken", antwoordde Schmidt cryptisch tegenover Voetbal International. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!