Nieuws

'Zaakwaarnemer Pogba reist af naar Italië om details van terugkeer te bespreken'

'Zaakwaarnemer Pogba reist af naar Italië om details van terugkeer te bespreken'

16-05-2022 09:55 Laatste update: 09:57
1

Paul Pogba komt steeds dichter bij een terugkeer naar Juventus. Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van Pogba, reist maandag af naar Turijn om de contractvoorwaarden te bespreken met De Oude Dame. Juve is ervan overtuigd dat de twee partijen elkaar zullen vinden. 

Dat meldt La Gazetta dello Sport. Pimenta is de voorlopige vertegenwoordiger van Pogba sinds het overlijden van Mino Raiola. Pogba verliet Juventus in 2016 en werd als ster onthaald bij Manchester United, maar de periode van de Fransman in Engeland kan als teleurstellend worden samengevat. De 29-jarige Fransman wil graag terugkeren naar Italië en de kans lijkt steeds aannemelijker dat dit gaat gebeuren.

Juve gaat maandag om de tafel zitten met Pimenta om de details van een driejarig contract door te nemen. Aanvankelijk struikelde de Turijnse club over de salariseisen van de middenvelder, maar de nummer vier van Italië heeft goede hoop op een overeenkomst. Ondanks zijn ondermaatse prestaties in de Premier League zet Pogba nog steeds sterke wedstrijden neer voor de nationale ploeg, en Juventus is ervan overtuigd de middenvelder weer op het juiste spoor te krijgen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!