Nieuws

Tadic steekt de loftrompet voor Schreuder: 'Tactisch geweldig, hij heeft alles'

Tadic steekt de loftrompet voor Schreuder: 'Tactisch geweldig, hij heeft alles'

16 mei - 07:19
0

Dusan Tadic kijkt uit naar de samenwerking met Alfred Schreuder, die vanaf het komende seizoen de nieuwe trainer van Ajax wordt. De Serviër werkte eerder samen met de trainer en denkt dat de Barnevelder hoge ogen gaat gooien in Amsterdam. 

Tadic scheen zijn licht op de trainerswissel op het persmoment na de remise tegen Vitesse (2-2). "Alfred is tactisch geweldig en een persoonlijkheid, hij heeft alles", steekt de Serviër van wal. "Het is geweldig en mooi om te werken met hem."

De vleugelspeler zal de vertrekkende Erik ten Hag wel missen. "We hebben zoveel mooie momenten beleefd samen. De halve finale in de Champions League bereikt, bekers gewonnen… het was een groot plezier om met hem te werken. Hij is een van de beste trainers ter wereld", bekent Tadic. "Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij Manchester United. Ik weet eigenlijk wel zeker dat hij het goed gaat doen."

Tadic is inmiddels al 33, maar de Serviër speelt vrijwel alles voor Ajax. Met de fitheid is het wel gesteld, denkt de voetballer. "Je moet gewoon goed voor jezelf zorgen", besluit Tadic, die dit seizoen bijna 3000 minuten voor de Amsterdammers in actie kwam. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie