Nieuws

Mbappé zwijgt niet langer: 'Ik heb mijn keuze gemaakt, het is bijna rond'

Mbappé zwijgt niet langer: 'Ik heb mijn keuze gemaakt, het is bijna rond'

15-05-2022 23:02

Kylian Mbappé heeft een update gegeven over zijn toekomst. Volgens de Franse superster van Paris Saint-Germain wordt binnenkort duidelijk waar zijn toekomst ligt.


De spits beschikt over een aflopend contract in Parijs en het heeft er alle schijn van dat hij binnenkort verkast naar Real Madrid. Het is een publiek geheim dat Mbappé al sinds hij een klein jongetje was droomt van het spelen in het maagdelijke witte shirt van De Koninklijke.

"Ik kan niets zeggen over mijn toekomst, maar jullie zullen het snel weten", zegt Mbappé geciteerd door Fabrizio Romano. "Het is bijna rond. Dit is niet het juiste moment, maar ja. Mijn beslissing is bijna gemaakt", vervolgt hij mysterieus.

De transfergoeroe stelt over bronnen te beschikken bij Real Madrid die 'optimistisch' zijn over de kansen van de Spaanse Champions League-finalist om het grootste talent ter wereld aan te trekken. Er heerst 'vertrouwen' over een goede afloop van de gesprekken. Wordt vervolgd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!