Nieuws

Bruggink en Perez niet eens over beste speler: 'Krankzinnig gepresteerd'

Bruggink en Perez niet eens over beste speler: 'Krankzinnig gepresteerd'

15 mei - 22:08 Laatste update: 15 mei - 22:08
0

Volgens Arnold Bruggink is Dusan Tadic zonder enige twijfel de Speler van het Jaar in de Eredivisie. De ESPN-analist is onder de indruk van de statistieken die de Servische Ajax-aanvoerder weet te overleggen.

Op het moment dat Bruggink Tadic naar voren schuift als beste speler in de Eredivisie, ontstaat er een discussie met Kenneth Perez bij Dit Was Het Weekend. "Hoe kun je hem kiezen na dat met Antony? Serieus man", kraakt de Deen de keuze van de oud-aanvaller bij de ESPN-talkshow. "Hij is dit seizoen alles bij elkaar wederom bij 32 goals betrokken. Negentien assists en dertien doelpunten", pareert Bruggink.

Dat de prestaties van Tadic bij Ajax indrukwekkend zijn, onderschrijven zijn statistieken. Voor het vierde achtereenvolgende jaar bereidde de linksbuiten de meeste treffers voor van alle spelers in de Eredivisie. "Als je kijkt naar wat hij doet in een elftal, dan wil je hem er echt heel graag bij hebben. Hij heeft krankzinnig goed gepresteerd, wederom dit seizoen", vervolgt Bruggink bij de betaalzender.

Jurriën Timber
Perez denkt op zijn beurt dat Jurriën Timber zonder enige twijfel de beste speler van het seizoen 2021/22 is. "Wat ik vooral heel mooi vind, is zijn ongelofelijke rust in alles wat hij doet", vertelt de oud-Ajacied. "Hoe hij het oplost, hoe je ook ver van je goal kunt spelen met zijn snelheid en inzicht. Ik heb zo genoten van Timber. In de Champions League heeft hij het zeer goed gedaan. Hij ziet alles van tevoren, hij stelt zich open in", besluit Perez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie