Interview

Bekende Mexicaanse actrice probeerde Álvarez naar Rennes te halen: 'Vleide me'

Bekende Mexicaanse actrice probeerde Álvarez naar Rennes te halen: 'Vleide me'

22-10-2021 21:12

Salma Hayek, een bekende Amerikaans-Mexicaanse actrice, heeft geprobeerd Edson Álvarez naar Stade Rennes te halen. De man van Hajek, de rijke Rennes-eigenaar François Pinault, probeerde de Ajax-middenvelder daardoor te verleiden naar Frankrijk te komen.

Álvarez hapte niet toe op het aanbod, maar heeft er wel serieus over nagedacht. "Ze heeft me als bekende Mexicaanse landgenote gebeld en geprobeerd me over te halen naar Frankrijk te komen. Dat verbaasde me en vleide me, maar mijn keuze voor Ajax stond vast en dat heb ik haar uitgelegd", zo vertelt Álvarez in gesprek met De Telegraaf.

Het was voor Álvarez lastig om Rennes af te wijzen. "Dat was hartstikke moeilijk, maar uiteindelijk had ik geen enkele twijfel. Ik wil in de Champions League spelen, tegen heel grote teams. En vóór dit seizoen was ik pas zes maanden een échte basisspeler. Dat is te kort om hier een onuitwisbare indruk achter te laten. Ik heb nog heel veel te bewijzen", zo sluit hij af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!