Nieuws

Kruys: 'Natuurlijk ben ik geïrriteerd, want ik ben hier verantwoordelijk voor'

Kruys: 'Natuurlijk ben ik geïrriteerd, want ik ben hier verantwoordelijk voor'

15-05-2022 19:46

FC Utrecht is al een aantal weken zeker van de play-offs om een Conference League-ticket, maar dat is niet terug te zien in het spel van de ploeg van Rick Kruys. De Domstedelingen verloren zondag met 3-0 van directe degradant Willem II.

"Natuurlijk ben ik geïrriteerd, want ik ben verantwoordelijk voor wat je hebt gezien vandaag (zondag, red.)", aldus interim-trainer Kruys voor de camera van ESPN. "Maar ik ben vooral teleurgesteld: ik heb aangegeven dat er best wat op het spel stond voor ons. En dat iedereen die voor FC Utrecht is, dat niet heeft gezien."

FC Utrecht is er tegen de Tilburgers niet in geslaagd om ervoor te zorgen dat ze met een lekker gevoel de play-offs in te gaan. "Wij willen binding maken met onze supporters, die moet ik mijn excuses aanbieden voor wat wij hebben laten zien. En ik kan alleen maar zeggen dat ik me schaam als trainer van FC Utrecht”, aldus Kruys.

Komende donderdag speekt FC Utrecht de halve finale van de play-offs thuis tegen Vitesse. De winnaar van het tweeluik neemt het in de finale op tegen sc Heerenveen of AZ.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!