Nieuws

Politie reageert op MVV-statement: 'Goede reis naar huis, als jullie de weg weten'

Politie reageert op MVV-statement: 'Goede reis naar huis, als jullie de weg weten'

22-10-2021 20:48

MVV Maastricht stelde vrijdagavond dat de wedstrijd tegen NAC Breda later moest beginnen, omdat de politie de supportersbussen met MVV-fans naar het stadion van Willem II had gestuurd. De Politie Tilburg heeft inmiddels gereageerd, en hoe.

Volgens MVV lag het probleem vrijdagavond bij de Politie Tilburg. 'Onderweg naar Breda zijn een paar van onze supportersbussen bij Tilburg van de weg gehaald door de lokale politie en naar het Willem II-stadion gebracht, omdat ze werden aangezien voor Fortuna-bussen. Laat dit alsjeblieft niet nog eens gebeuren', zo stelde de club in een bericht op Twitter.

De Politie Tilburg heeft echter niet lang nodig om met een reactie te komen en schuift de schuld af op de verschillende buschauffeurs. 'Het verhaal is anders. De bussen vóór jullie waren van Fortuna en werden door ons begeleid. Jullie buschauffeur dacht waarschijnlijk dat hij al in Breda was want hij reed er gewoon achter aan. Ken je topografie! Fijne wedstrijd en goede reis naar huis als jullie de weg weten', zo reageert de politie met de nodige humor.

Inmiddels zijn NAC en MVV begonnen. De extra voorbereidingstijd heeft niet geholpen voor de club uit Maastricht, want na zeventien minuten staat het al 2-0 voor NAC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!