Nieuws

Seuntjens spreekt over diagnose van broer Ralf: 'Het ziet er niet goed uit'

Seuntjens spreekt over diagnose van broer Ralf: 'Het ziet er niet goed uit'

15-05-2022 17:20 Laatste update: 17:21

Mats Seuntjens deed zondagmiddag na het lijfsbehoud van Fortuna Sittard het boekje open over zijn broer Ralf. De aanvaller keerde deze week terug naar Nederland omdat er een tumor werd gevonden. Volgens broer Mats is de prognose 'niet goed'. 

Fortuna Sittard won nipt van NEC en is daardoor veilig in de Eredivisie. Seuntjens spreekt van een hectische week in gesprek met ESPN. "Overmand door emoties. Slecht nieuws gehad thuis, woensdag niet kunnen spelen. Vandaag moet je weer opdraven, en mijn held staat naast mij, naast mijn andere held die thuiszit", zegt Seuntjens over Zian Flemming en zijn broer Ralf. 

Seuntjens wil niet te veel kwijt over de diagnose van zijn broer, maar het zit duidelijk niet goed. "Ik heb hem gesproken. Ik kan alleen zeggen dat het er op dit moment niet positief uitziet", zegt Seuntjens. "Maar Ralf is sterk. Dat weet iedereen, dat weet hij zelf ook. Maar het is niet positief."

Of het levensbedreigend is, weet de speler nog niet. "Dat is te vroeg om te zeggen. Hij heeft een vervolgonderzoek gehad in Nederland en daar kwamen meerdere dingen naar voren. Ze zijn meteen met een behandeling gestart en hij heeft bloedverdunners gehad, maar ik weet niet eens of ik het goed uitleg. Maar het ziet er niet goed uit, nee", bevestigt de geëmotioneerde Seuntjens. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!