Nieuws

Politie zorgt voor vertraging bij NAC-MVV: bussen naar Willem II-stadion gestuurd

Politie zorgt voor vertraging bij NAC-MVV: bussen naar Willem II-stadion gestuurd

22-10-2021 20:18 Laatste update: 20:18

NAC Breda tegen MVV Maastricht begint vrijdagavond tien minuten later om wel een heel opvallende reden. De lokale politie stuurde de bussen met MVV-fans naar het Koning Willem II Stadion, in plaats van naar het Rat Verlegh Stadion iets verderop.

In de Eredivisie staat er vandaag een confrontatie tussen een club uit Noord-Brabant en Limburg op het programma (Willem II - Fortuna Sittard), maar dat geldt met NAC - MVV ook voor de Keuken Kampioen Divisie. De politie leek daarvan echter niet helemaal op de hoogte. De bussen met MVV-fans werden van de snelweg gehaald en richting Tilburg gestuurd.

De lokale politie dacht dat het om bussen ging met Fortuna Sittard-supporters. De wedstrijd in Breda begint mede hierdoor tien minuten later. MVV is niet te spreken over het optreden van de politie. 'Onderweg naar Breda zijn een paar van onze supportersbussen bij Tilburg van de weg gehaald door de lokale politie en naar het Willem II-stadion gebracht, omdat ze werden aangezien voor Fortuna-bussen. Laat dit alsjeblieft niet nog eens gebeuren', zo stelt de club op Twitter.

Naast de vertraging van de MVV-supporters was ook scheidsrechter Edwin de Graaf aan de late kant, zo meldt 1Limburg.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!