Transfernieuws

Di Marzio: Chelsea-verdediger Rüdiger gaat keuze maken uit vier clubs

Di Marzio: Chelsea-verdediger Rüdiger gaat keuze maken uit vier clubs

22-10-2021 20:09

Juventus hoopt Antonio Rüdiger na dit seizoen transfervrij over te nemen van Chelsea. De Duitse verdediger is een steunpilaar in Londen, maar weigert vooralsnog om zijn aflopende contract op Stamford Bridge te verlengen.

Dat meldt Sky Sport Italia. Er wordt niet verwacht dat Rüdiger een nieuw contract bij Chelsea gaan ondertekenen, hetgeen voor de nodige interesse van andere clubs zorgt. Juventus is één van de clubs die de situatie nauwlettend in de gaten houden, maar er zijn meerdere kapers op de kust. 

Naast De Oude Dame denken ook Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain en Manchester City serieus na over de Duitse centrale verdediger. Sky Sport Italia-journalist Gianluca Di Marzio is er dusdanig van overtuigd dat Rüdiger gaat vertrekken, dat het stelt dat hij ook daadwerkelijk naar een van de op dit moment geïnteresseerde clubs zal vertrekken. 

"Hij praat op dit moment met Juventus, Manchester City, Tottenham en Paris Saint-Germain. Het gaat moeilijk voor hem worden om een nieuw Chelsea-contract te ondertekenen, hij gaat zich bij één van de geïnteresseerde clubs voegen", zo sluit Di Marzio af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!