Nieuws

'Bayern zoekt versterking op de flanken en kijkt naar Liverpool en Barcelona'

'Bayern zoekt versterking op de flanken en kijkt naar Liverpool en Barcelona'

15-05-2022 12:45

Bayern München wil de komende zomer meer aanvallende opties ter beschikking hebben en is geïnteresseerd in Ousmane Dembélé en Sadio Mané. Dat weet de Duitse tak van Sky Sports te melden. 

Volgens het medium is Dembélé vrij om met andere clubs te praten. De Fransman had moeite zich aan te passen in Catalonië, maar was de laatste tijd op dreef en gaf vooral veel assists bij Barcelona, dat zelf de tweede plek zo goed als veilig heeft gesteld. Sky meldt dat Bayern al contact heeft gelegd met de entourage van Dembélé. De Blaugranas zijn nog steeds bezig om de Fransman een nieuw contract aan te bieden, maar de club heeft moeite met de bedragen die Dembélé verlangt. 

Bayern gelooft in de vlugge vleugelspeler en wil zo snel mogelijk gevorderde gesprekken gaan voeren over een eventueel Duits avontuur. Liverpool-aanvaller Mané staat ook op de radar bij Der Rekordmeister, maar de Senegalees is gelukkig in Engeland en de kans lijkt klein dat de Afrikaan een overstap maakt. João Felix is ook een interessante speler voor Bayern, maar de Duitse landskampioen struikelt over de mogelijke transfersom die de Portugees zou moeten kosten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!