Nieuws

'United-directeur reist af naar Amsterdam voor gesprekken met Ten Hag'

'United-directeur reist af naar Amsterdam voor gesprekken met Ten Hag'

14-05-2022 22:05

Manchester United-directeur John Murtough is in Amsterdam geland om met Erik ten Hag te spreken over het nieuwe seizoen. The Telegraph weet te melden dat Ten Hag in ieder geval de positie van Eric Ramsay, standaardsituatietrainer, moet respecteren de komende zomer. 

De komst van Ten Hag is al bekend, maar het blijft nog gissen wie de Haaksbergenaar komend seizoen bijstaat. Steve McClaren en Mitchell van der Gaag zijn de gedoodverfde favorieten van de huidige trainer van Ajax, maar het is nog niet bekend of United akkoord gaat met deze namen. Ramsay kan in ieder geval op zijn plek rekenen. De dertigjarige Welshman stond Ole Gunnar Solskjaer al bij en spreekt zowel de Franse als Spaanse taal.

De verwachting is dat de gesprekken tussen Murtough en Ten Hag meer duidelijk zal brengen over wie volgend seizoen ook werkzaam is in Manchester. Naast de namen van de assistenten zullen de twee naar verluidt ook over transfers praten. Frenkie de Jong 'mag' weg bij FC Barcelona en is de voornaamste kandidaat om zich bij The Red Devils te voegen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!