Nieuws

'Volgende dreun voor PSV: na Madueke ontbreekt ook Gakpo tegen Ajax'

'Volgende dreun voor PSV: na Madueke ontbreekt ook Gakpo tegen Ajax'

22-10-2021 19:12 Laatste update: 19:17

PSV is allesbehalve goed uit de Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco gekomen. Er werd niet alleen verloren (1-2), maar Noni Madueke en Cody Gakpo vielen ook nog eens geblesseerd uit. Na Madueke is nu ook bekend dat Gakpo de wedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag niet gaat halen.

Dat meldt Voetbal International. En daar houdt het slechte nieuws niet op voor de Eindhovenaren: Gakpo lijkt na onderzoek in het ziekenhuis zelfs 'drie tot vier weken' buitenspel te staan. Daardoor mist hij niet alleen de topper tegen Ajax, maar ook de wedstrijden tegen FC Twente, AS Monaco en Fortuna Sittard. De volgende interlands van Oranje lijken ook te vroeg te komen.

Gakpo viel donderdag geblesseerd uit. Hij kwam na een luchtduel ongelukkig neer en raakte daarbij geblesseerd aan de enkel. Na de wedstrijd kon hij nog geen duidelijkheid geven over de ernst van zijn blessure, maar het ziet er niet best uit. Ook Madueke is er zondag niet bij: hij viel evenals Gakpo geblesseerd uit donderdag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!