Nieuws

NAC steunt Seuntjens na uitschakeling: 'Wij zijn met hem, Breda is met hem'

NAC steunt Seuntjens na uitschakeling: 'Wij zijn met hem, Breda is met hem'

14-05-2022 20:54

Mooie woorden van NAC Breda-speler Mario Bilate na het verschrikkelijke nieuws van Ralf Seuntjens. De Bredanaar keerde onlangs terug naar Nederland omdat er na een scan van zijn schouder een tumor werd gevonden. 

NAC Breda werd zaterdag uitgeschakeld in de promotie play-off tegen ADO Den Haag. Na afloop had Bilate het kort over het nare nieuws. "Er is niet veel wat je tegen iemand kan zeggen op zo een moment. Seun is een prachtig mens en een krachtig mens. Als iemand mentaal sterk genoeg is om deze moeilijke tijd door te komen is hij het wel."

Seuntjens is tegenwoordig speelachtig bij het Japanse FC Imabari, maar de spits keerde onlangs terug naar Nederland om zijn behandelingstraject te beginnen. In maart van dit jaar verliet de aanvaller NAC voor het Japanse avontuur. "Wij zijn met hem, NAC is met hem, Breda is met hem, en de rest van de voetbalwereld ook", vervolgt Bilate. "Ik ben er van overtuigd dat alles goedkomt", besluit de aanvaller. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!