Nieuws

Excelsior wil stunten in play-offs: 'Wij hebben onszelf tekort gedaan'

Excelsior wil stunten in play-offs: 'Wij hebben onszelf tekort gedaan'

14-05-2022 18:54

Redouan El Yaakoubi wil met Excelsior stunten in de play-offs om promotie. De Rotterdamse club speelde in eigen huis gelijk met Roda JC en moet zaterdagavond aan de bak om de halve finale te bereiken. 

De verdediger scoorde zijn eerste treffer in het eerste duel met Roda en weet dat zaterdagavond alles op het spel staat. In gesprek met het Algemeen Dagblad toont El Yaakoubi zijn teleurstelling over het gelijke spel in het eerste treffen. "We hebben onszelf tekort gedaan", meent de verdediger. "Eigenlijk hadden we op basis van de kansen met 5-0 moeten winnen. Misschien waren het bij sommige jongens toch een beetje de zenuwen, maar we hebben veel vertrouwen in een goede afloop", stelt de doelpuntenmaker.

Met een eventuele overwinning is Excelsior er nog lang niet, maar El Yaakoubi heeft het volste vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "We willen geschiedenis schrijven, niet dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat", meent de speler, die hoopt nogmaals belangrijk te zijn voor Excelsior. "Eigenlijk verbaast het me wel dat ik dit pas na vier jaar laat zien, want ik wist altijd al wel dat ik het in me had", besluit El Yaakoubi. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!