Nieuws

Zirkzee blijft cryptisch: 'Laatste wedstrijd? Misschien wel, of niet'

Zirkzee blijft cryptisch: 'Laatste wedstrijd? Misschien wel, of niet'

14-05-2022 16:19 Laatste update: 16:19

Joshua Zirkzee wil nog niets zeggen over zijn plannen voor het volgende seizoen. De Anderlecht-aanvaller wordt gehuurd van Bayern München en gooit hoge ogen in België. De Nederlander gaf mysterieuze antwoorden over zijn plannen in een interview. 

Anderlecht heeft met Zirkzee en Christian Kouamé twee sterkhouders in de aanval en de Belgische club hoopt dan ook dat Zirkzee nog een seizoen in België verblijft. Paars-Wit strijdt nog om de tweede plaats in de Belgische play-offs en heeft de aanvallers daar in grote mate voor te denken. 

In gesprek met DH Sport laat de Nederlander niets los over zijn toekomstplannen. "Misschien mijn laatste wedstrijd in het Park... of niet", stelt de aanvaller. Het behalen van Champions League-voetbal heeft volgens Zirkzee geen invloed op zijn keuze om te blijven of niet. "Het is vooral belangrijk voor de club. Mijn laatste wedstrijd in Brussel? Misschien of misschien niet."

PSV zal de oren spitsen, aangezien de Eindhovense club al langere tijd geïnteresseerd is om de Nederlander in te lijven. Bayern wil de Schiedammer graag terughalen en met een eventueel vertrek van Robert Lewandowski zou Zirkzee op meer speeltijd kunnen rekenen bij Der Rekordmeister. Een grote reden voor het vertrek uit Bayern was de concurrentie met de Pool, waardoor Zirkzee bijna niet aan speeltijd toekwam. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!